27 NOVEMBER


Så förra veckan hade jag en mysig torsdagskväll hos Alice tillsammans med en kompis, vi snackade och åt glass. Till helgen kom äntligen mina älsklingar 😍 fredagen avslutades med en storvinst mot Tranås, välförtjänta!
(null)
(null) 
På lördag väntade vi in världens segaste kille 😘 så då blev det lunch på roddys, gamla vanliga! Efter åkte vi till Halmstad för att kolla in hallarna eller vad den hette, fick med mig ett par fina skor hem 😍 kunde inte bestämma mig för vilka par men ska lätt köpa de andra någon gång. När vi var klara med gallerian så åkte vi hem. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Senare på kvällen hade jag lovat några tjejer i laget att fira några kompisar, så gjorde iordning mig och drog mig neråt mot stan. Kvällen slutade för mig när de bestämde sig för att dra ner till den stora festen. 
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)     
Förra veckan var även den sista praktikveckan, så skönt men så tråkigt när jag precis vant mig vid allting. Veckan gick fort samt fick jag tentan gjord innan helgen, vilket var skönt för jag skulle iväg. 
(null)
Så i fredags var vi på emporia, man fick ju panik av att det var så mycket folk överallt! Sen var vi inne i stan en runda innan vi åkte hem. Vi ägnade lördagen åt att fixa lite skor, dramatiskt var det haha. Sen åkte vi in till Hbg för att besöka bror. Efter mötte vi upp Mattias på mezo för att ta en fika 😍 spontant åkte vi ner till Malmö för att "käka" ribbs haha, gott som fan var det! Sen kom fisan och så hängde vi på casinot en stund innan vi åkte hem.
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Igår firade vi vår fjärde raka vinst från öa, så skönt! Idag har jag mest chillat och ätit tacos med snorungarna, dags att träna innebandy! Vi ses :)
(null)
(null)
 
 

Allmänt | | Kommentera |
Upp