MAJ 25

I helgen befann jag mig i skåne hos bebe 😍 han tog ut mig till pinchos eftersom jag aldrig hade ätit där förut, det var gott, vi blev så mätta iallafall jag, kunde knappt gå men fick vara stark hehe. innan vi åkte hem så spelade vi biljard en stund, det blev typ bara 5-1 till honom eller något 😞 jag vann iallafall fler gånger när vi möttes på mobilappen, trodde jag skulle vara lika duktig.. 
Vi vaknade tidigt för att vi skulle åka ner till malmö men vi åkte ändå hemifrån mycket senare än väntat (som vanligt) 😅 jag ville mest gå på den marknaden för att köpa billiga saker, men köpte mig bara en fotfilare och solkräm, blev lite besviken på att jag inte kom hem med mer saker 😫 sedan stannade vi i arlöv en stund och chillade innan vi åkte in till stan. när vi kom till hbg så hängde vi med long en stund innan vi mötte upp phi för en fika och snackade om livet. vi kom hem ungefär innan halv 2.
Follow my blog with Bloglovin
sen var det dags för söndag igen men inte vilken söndag som helst, jag stannade en extra dag 🤗 bebe tog ut mig till en fin plats, där myste vi och åt lite gott innan vi åkte hem för att kolla på när tre kronor vann VM! på måndagskvällen var jag tvungen att åka hem 💔
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp