JUNI 5

För några veckor sedan åkte vi till Värnamo för att heja på systersönerna, de skulle springa en runda på stan, riktig duktiga 😍 efteråt hade vi väldigt mycket tid, vi vandrade i jysk och sedan bestämde vi oss för att sticka till jönköping/ikea för att köpa madrass till min nya säng, har nämnligen bytt ut min lilla säng 😁 vi passade även på att gå en runda i A6 när vi ändå var i närheten.
Helgen efter bestämde jag och sway för att åka till kristianstad, vet dock inte varför vi åkte dit. Vi har varit i hbg och mlm för mycket under den senaste tiden, så vi testade något nytt 😂 vi strosade en runda på stan och sen åkte vi till en galleria, fräscht! 
Var hos honom helgen efter också, det är så mysigt i den lilla hålan! 😍 vi har också varit flitiga med träningen, får ej vara på latsidan eftersom vår försäsongsträning är riktig tuff.. Eftersom vi bruka vara så rastlösa ibland så bestämde vi oss för att kolla på en fotbollsmatch, spännande var det iallafall haha
I helgen har jag varit hos gumsen, det var mycket quality time bara 😍 Förutom att hon tog mig till ställen för att testa ramen och hotpot kollade vi på aladdin. Ni som inte har sett aladdin måste verkligen se den! På söndagen följde hon med mig hem till ljb men innan dess stannade vi i hlmst för att kolla läget i hallarna. 
 
Jag vill avsluta inlägget med att säga stort grattis till min favorit kille på födelsedagen, du är så fantastisk på många vis. Tack för att du står ut med mig och mitt tålamod. Du behandlar mig så bra och gör mig så lycklig. Jag hoppas jag får fira dina födelsedagar många gånger framöver 💋💓
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp